Rakkauden taidetta laineilla – Sinkkuristeily Tuusulanjärvellä 24.7.2021

Tuusulanjärvellä järjestetään 24.7.2021 ennenkokematon Tuusulanjärven sinkkuristeily. Tapahtuma on osa Tuusulan Rakkauden taidetta -teemavuotta. Aiemmin keväällä Tuusulan kunta järjesti kilpailun, jossa arvottiin Unelmien yö Fjällbossa kahdelle. Nyt huomioidaan pariskuntien sijaan sinkut.

Tuusulanjärven sinkkuristeily lähtee Gustavelundin rannasta ja järjestetään Sportunan aurinkolautoilla ulkotilassa. Tapahtuman järjestää Tuusulan kunta yhteistyössä Gustavelundin, Sportunan ja speed dating -tapahtumia järjestävän Deittisirkuksen Anna Uusheimalan kanssa.

Risteilyn aikana tapahtumaan ilmoittautuneet sinkut, joita mukaan mahtuu 24 kappaletta, kiertävät tutustumassa toisiinsa Deittisirkus-konseptin mukaisesti. Kyse on niin kutsutusta speed datingista, jossa kullakin sinkulla on rajattu aika keskustella toistensa kanssa. Deittisirkus-tapahtumia on järjestetty ympäri Suomea erilaisissa paikoissa, kuten museoissa, seurakunnissa, ravintoloissa ja jopa raveissa.

– Haluamme tapahtuman avulla tuoda esiin Tuusulan mahdollisuuksia myös sinkuille. Täältä löytyy runsain mitoin kulttuuria, luontoa, aktiviteetteja sekä hyviä terasseja ja konsertteja. Kannattaa myös pistää korvan taakse Tuusulan tarjoamat mahdollisuudet oivallisena paikkana asua ja elää, apulaispormestari Jussi Salonen kertoo.

Jussi Salonen osallistuu itse tapahtumaan – ei kenties tosin risteilyllä, vaan toivottamalla tapahtumaan saapuvat sinkut tervetulleiksi.

Tietoa sinkkuristeilystä kiinnostuneille

Tuusulanjärven sinkkuristeilylle voi osallistua vain ennakkovarauksella. Risteilylle lähdetään Gustavelundista ja aluksena toimii Sportunan lautta. Gustavelundiin kaikki ovat tervetulleita nauttimaan kesästä ja rakkauden teemaillasta. Ilta Gustavelundissa on avoin niin sinkuille kuin pariskunnillekin.

Kauempaa tulevat risteilijät voivat varata yöpymisen vaikka Gustavelundin hotellista. Pritsi eli Gustavelundin ulkoilmaterassi myy ruokaa ja juomaa koko päivän ja illan. Sateen sattuessa käytettävissä on myös katoksia ja telttatilaa.

Tuusulan apulaispormestari Jussi Salonen avaa tilaisuuden

Tuusulanjärven sinkkuristeiljöitä pyydetään saapumaan paikalle viimeistään kello 17.30, jolloin Tuusulan kunnan apulaispormestari Jussi Salonen toivottaa omasta puolestaan kaikki tervetulleiksi. Kello 18.00 alkaa varsinainen sinkkuristeily, jolle on varattu aikaa kaksi tuntia. Käytössä on kaksi aurinkolauttaa, jotka on liitetty toisiinsa kiinni välikappaleella.

Tapahtumaan voivat osallistua ennakkoilmoittautumalla kaikki täysi-ikäiset sinkut, jotka eivät ole altistuneet tai sairasta koronaa. Mukaan mahtuu ensimmäiset 12 naista ja 12 miestä, lisäksi voi ilmoittautua varasijalle, kun ilmoittautuminen on täynnä. Osallistujat voivat olla joko tuusulalaisia tai ulkopaikkakuntalaisia.

Lisätietoja

Lisätiedot ilmoittautumisesta risteilylle: Anna Uusiheimala, Deittisirkus, 040 534 0619

Naiset: Sinkkuristeily Tuusulanjärvellä 24.7.2021 – (VARAUSSIVU NAISILLE)
Miehet: Sinkkuristeily Tuusulanjärvellä 24.7.2021 – (VARAUSSIVU MIEHILLE)
Gustavelund: www.gustavelund.fi
Sportuna: www.sportuna.fi