Talven ihmemaa -joulukonsertti Erkkolassa

Taiteilijakoti Erkkolan salissa joulun tunnelmaan johdattaa Felis-jousikvartetti. He esittävät klassisia joulun säveliä; illan aikana kuullaan muun muassa ”Sylvian joululaulu”, ”Varpunen jouluaamuna”, ”Santa Lucia”, ”Talven ihmemaa” sekä ”En etsi valtaa loistoa”.

Felis-kvartetti: Sirkka Kautonen, 1. viulu; Leena Kiiski, 2. viulu; Helka Hakasalo, alttoviulu; Marion Göbel, sello.

Felis-kvartetti on toiminut vuodesta 2005 lähtien. Kaikki soittajat ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta ja he ovat esiintyneet laajalti ympäri Etelä-Suomea ja konsertoineet muun muassa Sipoon vanhan kirkon kesäkonserttisarjassa vuosittain. Kvartetin jäsenet toimivat muusikkoina ja opettajina pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Konsertin kesto noin tunnin. Konsertti alkaa klo 17. LISÄKONSERTTI klo 19 nyt myynnissä!

Liput 10 €. Ennakkomyynti https://shop.tuusula.fi/fi/museo/tapahtumat
Konserttiin saapuessa esitä sähköpostiin tullut kuitti konserttilipusta. Jos lippuja on myymättä konserttipäivänä, on konserttiliput myynnissä Erkkolan kassalla tuntia ennen tapahtumaa.

Tapahtumassa toimitaan aluehallintoviraston, KeuSoten ja Tuusulan kunnan antamien koronaan liittyvien turvallisuusohjeiden ja rajoitusten mukaisesti. Erkkolan tapahtumissa on käytössä koronapassi, joka tarkistetaan kaikilta tulijoilta henkilöllisyystodistuksen kera. Erkkolan salin 40 paikasta on käytössä 20 väljyyden takaamiseksi. Lisäksi noudatetaan vahvaa maskisuositusta ja pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja terveysturvallisuudesta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>