Murupuisto ja Kaffepaussi puistojen avajaiset Lahelanpellossa

Tuusulan Lahelassa sijaitsevan uuden Lahelanpellon asuinalueen puistojen avajaisia vietetään tiistaina 21.9. klo 17–19. Alueelle valmistuu kaksi uutta puistoa – lasten leikkeihin soveltuva Murupuisto sekä viherkeitaaksi ja pelailupaikaksi muodostuva Kaffepaussi.

Avajaisohjelmaa 21.9. klo 17–19:

Varsinainen avajaisohjelma toteutetaan Murupuistossa. Tilaisuus avataan klo 17 avajaispuheella, jonka pitää valtuuston 2. varapuheenjohtaja Jari Anttalainen. Lisäksi puheen pitää rakentajan edustaja kertoen puistojen rakentamisvaiheista.

Avajaisissa on mahdollisuus tutustua omatoimisesti puistojen tarjontaan ja nauttia kahvi-, mehu- ja kakkutarjoiluista Murupuistossa. Tarjoilut on varattu 100 ensimmäiselle. Myös arpaonni suosii yhtä avajaisiin osallistujaa Tuusulan kunnan viherpalveluiden arvonnassa, johon voi osallistua paikan päällä Murupuistossa. Riesa-Pelle hauskuuttaa lapsia ja lapsenmielisiä koko tapahtuman ajan.

Kaffepaussin puistossa on mahdollisuus tutustua avajaisten aikana omatoimisesti eri liikuntalajeihin monitoimiareenaa hyödyntäen tai leikkimielisiin tarkkuusheittokilpailuihin osallistuen. Paikalla on myös Tuusulan kunnan liikuntavaunu, joka sisältää monipuolisen valikoiman erilaisia pelaamiseen ja liikkumiseen soveltuvia välineitä.

Myös Tuusulan osallistuvan budjetoinnin vuoden 2022 toteutusten ideointi alkaa Murupuistossa tapahtuman aikana. Tule ideoimaan, miten voisimme tehdä yhdessä Tuusulasta viihtyisämmän.

Terveysturvallisesti avajaisiin:

Osallistujia pyydetään saapumaan avajaistapahtumaan tapahtumahetkellä voimassa olevien Keusoten suositusten (https://www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus/koronasuositukset-ja-rajoitukset/) mukaisesti kuten kasvomaskien kanssa, noudattamaan 1–2 metrin turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Paikan päällä on tarjolla kasvomaskeja, jos oma sattuu jäämään kotiin, ja käsidesejä toimintapisteissä. Tulethan avajaisiin vain terveenä!

Tervetuloa!

Lue lisää uusista puistoista tiedotteesta Tuusulan kunnan verkkosivuilta:
https://www.tuusula.fi/tiedotepalsta/show.tmpl?id=8107&sivu_id=2345

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>