Minä elän! -klubi: Signe

Minä elän! -klubit ovat tunnelmallisia ja intiimejä kulttuuriklubeja, joissa keskitytään kulttuurin ja taiteen tuottamaan mielen hyvinvointiin erityisesti sanataiteen ja musiikin parissa. Klubien miljöönä toimii runoilija J. H. Erkon taiteilijakoti Erkkola. Vuoden ensimmäisellä klubilla esiintyy upea ja raikas vokaaliyhtye Signe.

Signen omintakeinen musiikki on puskenut niin jazzin, kansanmusiikin kuin nykymusiikinkin rajoja. Yhtye ihastuttaa käsinkosketeltavalla läsnäolollaan, vahvoilla solistitulkinnoillaan ja omaperäisillä sävellyksillään. Yhtyeen muodostavat helsinkiläiset laulajat Josefiina Vannesluoma, Riikka Keränen ja Selma Savolainen sekä kontrabasisti Kaisa Mäensivu. Minä elän! -klubilla helmikuussa yhtye nähdään triona, laulajien voimin.

Uudella Onomatopoesia-trilogiallaan Signe kartoittaa ihmisäänen tutkimattomia maastoja. Kolmen albumin kokonaisuus on ihmisäänellinen tutkimus herkistymisestä sekä tarpeesta kiinnittyä ja asettua muuttuvissa elinympäristöissä.

Albumitrilogian ensimmäinen albumi Phonemes nimensä mukaisesti aloittaa kielen rakenteen pienimmistä osista eli äänteistä, foneemeista. Tuore albumi koostuu tämän hetken kuumimpien nykymusiikin säveltäjänimien Tytti Arolan, Sampo Kasurisen ja Mikko Sarvanteen teoksista. Kappaleiden aiheet käsittelevät mielen rauhoittumista sekä ihmisen ja luonnon välistä suhdetta.

Minä elän! -klubilla kuultava ohjelmisto sisältää uuden tuotannon kappaleita haastaen kuulijansa tutkimaan äänteiden uusia ulottuvuuksia ja tarkkailemaan niiden suhdetta ihmisen näennäisesti hallinnoimaan luontoon ja teknologiaan.

Kuuntele Signen uutta Phonemes albumia osoitteessa:

Minä elän! -klubi perjantaina 18.2. klo 18:00, ovet klo 17:45
Konsertin kesto noin 50 min.
Taiteilijakoti Erkkola, Rantatie 25, Tuusula
Ennakkoliput 15 € Tuusulan verkkokaupasta: https://shop.tuusula.fi/fi/tapahtumat/konserttilippu-min%C3%A4-el%C3%A4n-klubi-signe-182
HUOM! Lippuja myydään ovella ainoastaan, mikäli niitä jää ennakkomyynnistä jäljelle.

Koronaturvallisuus
– Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan tilaisuuteen saapuvilta. Koronapassin voi esittää sähköisesti tai paperilla. Taita paperitodistus siten, että siitä näkyy vain ensimmäinen sivu, josta selviää todistuksen nimi ja henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste eikä muita henkilötietoja. Todistusta ei tule taittaa QR-koodin kohdalta.
– Tuusulan kirjastossa on mahdollista printata koronapassi maksuttomasti, kunhan omat OmaKanta-tunnukset ovat mukana.
– Tulethan konserttiin täysin terveenä. Käytä maskia ja pidä etäisyyttä muihin ihmisiin sekä pese käsiäsi, tarjolla on myös käsidesiä.
– Yleisökapasiteettia on rajoitettu tarvittavan etäisyyden varmistamiseksi.

Taiteilijakoti Erkkola on rajoitetusti saavutettava. Lue lisää saavutettavuudesta: https://www.erkkola.fi/sivu.tmpl?sivu_id=8891

Minä elän!-klubit ovat osa Minä elän! 150 -vuotta Aleksis Kiven kuolemasta merkkivuoden ohjelmistoa. Merkkivuoden teemana on mielen hyvinvoinnin edistäminen taiteen, kulttuurin ja tieteen avulla.

*Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>