Jazzkonsertti: Anna Inginmaa feat. Mikko Karjalainen

Tuusulan taideohjelman livetapahtumat polkaistaan käyntiin Anna Inginmaan ja Mikko Karjalaisen konsertilla Rykmentinpuiston kinossa lauantaina 11.12. klo 20. Ilta alkaa Mikko Karjalaisen setillä jonka jälkeen lavalle nousee Anna Inginmaa.

Anna Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen muutama vuosi sitten julkaistuaan kriitikoiden ylistämän Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -levyn. Keväällä 2020 Inginmaa julkaisi ensimmäisen oman soololevynsä.

Musiikki on suomenkielistä, lyyristä vokaalijazzia, jossa yhdistyy herkkyys, raaka ja sielukas tulkinta sekä kokoonpanon yhteinen, musiikillinen synergia.

Tällä keikalla oman soolosettinsä esittää myös, jazzin ystävien suursuosikki, trumpetisti Mikko ’Gunu’ Karjalainen, joka tunnetaan mm. omasta Mikko Karjalainen Fellowship Quintet -yhtyeestään,

Mikko Karjalainen edustaa trumpetinsoiton kotimaista kärkeä. Hän on urallaan esiintynyt legendaaristen jazz- ja pop-artistien kanssa ja on kysytyimpiä solisteja lyyrisen ja karismaattisen esiintymisensä ansiosta. Tällä keikalla hän esittää Anna Inginmaan yhtyeen kanssa musiikkia ’Fellowship’ -albumiltaan joka julkaistiin joulukuussa 2020 (Eclipse Music). Ylistäviä arvioita saaneen albumin musiikki sisältää tuoreustakuun mutta on silti vahvasti kiinni jazzmusiikin svengaavassa traditiossa.

Kokoonpanossa:
Anna Inginmaa,laulu
Arto Ikävalko, piano
Mikko ’Gunu’ Karjalainen,trumpetti
Joonas Tuuri, kontrabasso
Ville Luukkonen, rummut

Konserttiin on vapaa pääsy ennakkoilmoittautuneille https://www.lyyti.in/rykmentinpuiston_jazzkonsertti

Sali ei ole esteetön.

Koronaturvallisuus
– Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan tilaisuuteen saapuvilta. Koronapassin voi esittää sähköisesti tai paperilla. Taita paperitodistus siten, että siitä näkyy vain ensimmäinen sivu, josta selviää todistuksen nimi ja henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste eikä muita henkilötietoja. Todistusta ei tule taittaa QR-koodin kohdalta.
– Tulethan konserttiin täysin terveenä. Käytä maskia ja pidä etäisyyttä muihin ihmisiin sekä pese käsiäsi, tarjolla on myös käsidesiä.
– Salin sadasta paikasta on käytössä maksimissaan 75 väljyyden takaamiseksi. Tilan ilmastointia on tehostettu konserttipäivänä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>