Elokuvanäytös: Elämää kuoleman jälkeen

Elokuvanäytös Tuusulan pääkirjastolla ke 18.5. klo 10.
Elokuvana näytetään vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen draamakomedia Elämää kuoleman jälkeen (Livet efter döden). Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Klaus Härö.

Nissen vaimo on juuri kuollut, mutta koska Nisse (Peik Stenberg) on jo surutyönsä tehnyt, hän päättää, että hautajaiset järjestetään ilman vieraita. Nissen poika Stefan (Martin Paul) yrittää parhaansa mukaan luovia ja pysyä Nissen perässä ja saa lopulta isältään tehtäväksi kertoa äitinsä ystäville ja sukulaisille, ettei heitä kaivata tilaisuuteen. Myös Nissen siskolla Elsalla (Lena Labart) on oma agendansa järjestelyissä Nissen vaimon poismenon jälkeen. Lopulta Nisse ymmärtää, että hän ei ole ainoa, joka ikävöi hänen vaimoaan.
Kesto: 81 min. Lue lisää: https://apfi.fi/elokuva/elamaa-kuoleman-jalkeen/?sf_paged=3

Senioreille suunnattuja tapahtumia järjestetään pääkirjastossa päiväsaikaan kaksi kertaa kuukaudessa, parillisten viikkojen keskiviikkoina. Ohjelmassa on kirjailijavieraita, kulttuuria, taidetta, opastusta ja tietoiskuja. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eikä tapahtumiin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita mukaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>