Aleksis Kiven päivä

Aleksis Kiven päivä on tänä vuonna sunnuntaina 10.10.

Aleksis Kiven päivän juhlallisuudet
pe 8.10. klo 9
Aleksis Kiven päivän ja Maanpuolustuskorkeakoulun perinnepäivän seppeleenlaskutilaisuus Tuusulan kirkkomaalla, ensin sankarihaudalla, Pro Patria -muistomerkillä ja sen jälkeen Aleksis Kiven haudalla.

Seppeleenlaskutilaisuuteen osallistuvat Maanpuolustuskorkeakoulun Maisteriosasto, Tuusulan kunta, Tuusulan seurakunta, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja muut paikalla olevat tahot vapaassa järjestyksessä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös koulut ja päiväkotiryhmät sekä kaikki, jotka haluavat muistaa kansalliskirjailijamme muistoa. Kukkatervehdysten jättämisen ohella saa myös laulaa, lausua runoja ja esittää muuta päivän teemaan sopivaa ohjelmaa – puheita Aleksis Kiven haudalla ei ole pidetty.

Aleksis Kiven kuolinmökki on avoinna perjantaina ja viikonlopun (8.–10.10.) ajan pe klo 10–17, la–su klo 12–17 ja sulkee sen jälkeen ovet tältä vuodelta. Vapaaehtoinen pääsymaksu.

Aleksis Kiven kuolinmökki
Rantatie, Tuusula
www.tuusula.fi/aleksiskivenkuolinmokki

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>