Ajan virrassa – Taneli Eskolan valokuvataidetta -videoesittely näyttelystä

Taiteilijakoti Erkkolan kevään näyttelyssä ”Ajan virrassa – Taneli Eskolan valokuvataidetta” voi tutustua Tuusulanjärven taiteilijayhteisön ja Aleksis Kiven kulttuurimaisemiin. Museon ollessa suljettuna koronatilanteen vuoksi, julkaistaan tulevan näyttelyn teemoista taiteilijan haastatteluja.

Valokuvaaja Taneli Eskola kertoo Ajan virrassa -näyttelyn ideasta kuvata ajan kulumista ja kulttuurimaiseman eri aikatasoja. Hänen valokuvansa käyvät keskustelua 100 vuotta sitten Tuusulanjärven taiteilijayhteisön taiteilijoiden maalaamien maisemien kanssa. Vuodenajat sekä valon ja sään vaihtelu ovat myös keskeinen osa Taneli Eskolan taidetta. Näyttely on jatkoa Eskolan suomalaista maisemaa tutkivalle hankkeelle, jota hän on työstänyt koko uransa ajan.

Kaikki näyttelyyn liittyvät videotallenteet ovat katsottavissa Tuusulan museon YouTube-kanavalla. Linkit videoihin julkaistaan myös Erkkolan verkkosivulla ja Facebookissa. Videot on suunnitellut näyttelyamanuenssi Päivi Ahdeoja-Määttä. Kuvauksesta ja materiaalin leikkauksesta on vastannut media-assistentti Lassi Kivikangas.

Ajan virrassa – Taneli Eskolan valokuvataidetta
avataan koronasulun päätyttyä –23.5.2021

Taiteilijakoti Erkkola
Tuusulan taidemuseo
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 040 314 3471, erkkola@tuusula.fi
www.erkkola.fi
www.facebook.com/erkkola
www.instagram.com/taiteilijakoti_erkkola
https://www.youtube.com/channel/UCBUsFcRslb1K1bxQGRaqo1Q

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>